Ετήσιος γυναικολογικός έλεγχος

Το ετήσιο τεστ ΠΑΠ είναι μια καθοριστική διαδικασία για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Αυτή η υπηρεσία

είναι διαθέσιμη για όλες τις γυναίκες και προτείνεται να πραγματοποιείται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, ανάλογα με το ιατρικό ιστορικό και τις συμβουλές του γιατρού.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει την λήψη δείγματος κυττάρων από τον τράχηλο της μήτρας, το οποίο στη συνέχεια αναλύεται για την παρουσία πιθανών προκαρκινικών ή καρκινικών αλλαγών.

Η έγκαιρη ανίχνευση τυχόν ανωμαλιών επιτρέπει την έγκαιρη επέμβαση και θεραπεία, ενισχύοντας έτσι τις πιθανότητες επιτυχούς αντιμετώπισης.

 

Το τεστ ΠΑΠ είναι ένα σημαντικό εργαλείο στη διαχείριση της γυναικείας υγείας.

 

Ο ετήσιος γυναικολογικός έλεγχος περιλαμβάνει και υπερηχογράφημα με το οποίο εξετάζονται με λεπτομέρεια τα εσωτερικά γυναικολογικά όργανα της γυναίκας ώστε να

αποκλειστούν πλήθος ανωμαλιών όπως πολύποδες, ινομυώματα ή άλλες περισσότερο σοβαρές καταστάσεις.

 

Στο ιατρείο μας η εξέταση γίνεται με μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας το οποίο και αυξάνει την αποτελεσματικότητα της εξέτασης σε σημαντικό βαθμό.

 

Οι μαστοί επίσης είναι μέρος του ετήσιου γυναικολογικού ελέγχου και ανάλογα με την ηλικία της γυναίκας υπάρχουν διαφορετικά πρωτόκολλα παρακολούθησης

που περιλαμβάνουν είτε υπερηχογράφημα είτε μαστογραφία σε συνδυασμό με το ιστορικό της κάθε γυναίκας και της συμβουλές του θεράποντος ιατρού.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ